Shirley Warlich

Shirley Warlich is schetser en illustrator en heeft als extra specialisatie sessieschetsen of visueel notuleren. Shirley illustreert veel managementboeken. Ze heeft veel mode-illustraties gedaan dus al haar figuurtjes zijn gegarandeerd goed gekleed.

shirleywarlich.com

Luuk Poorthuis

Sinds 1980 is Luuk Poorthuis werkzaam als free-lance illustrator en visualizer. Daarnaast maakt hij notulen in beeld tijdens bijeenkomsten, vergaderingen, sessies en conferenties. Een welkome toevoeging tijdens het gebeuren, maar ook in de verslaglegging achteraf. Ook krijgt hij veel verzoeken om portretten en karikaturen te maken al dan niet met een verhalend karakter. Kortom een zeer veelzijdig aanbod…

luukpoorthuis.nl

Geert Gratama

Geert Gratama is opgegroeid in Leeuwarden en studeerde aan de Rietveld Academie in Amsterdam. Hij werkt als zelfstandig illustrator en grafisch ontwerper. Hij illustreerde tientallen boeken en ontwierp daarnaast theateraffiches voor onder meer NUHR, Hakim en Theater Terra.

geertgratama.nl

RUUD TROOSTHEIDE

Studeerde af als graficus aan de kunstakademie. Als rastekenaar tekende hij zich toch richting visualising en illustratie.
Met een voorliefde voor de mens in elke denkbare omgeving. Hierin al ruim 20 jaar ervaring zowel digitaal als analoog.

www.hetschetsblok.nl/ruud-troostheide

VALERIA LOUKACHOVA

Valeria Loukachova vindt mensen tekenen het leukste. Ooit is zij begonnen met mode-illustraties en dessin ontwerpen en heeft zich ontwikkeld tot een veelzijdig tekenaar.
Werkt zowel digitaal als met traditionele technieken zoals markers, acryl en olieverf.